Kølerum monteret af
     LMT køling

Køle- og Fryserum

Valg af køle- og fryserum med tilhørende køleanlæg afhænger typisk af de daglige rutiner, det aktuelle behov, og økonomi i forhold til investering og drift. Vi leverer og monterer alle typer af rum med tilhørende køleanlæg, og dimensionerer rummet ud fra kundens konkrete behov.

Udendørs vandkøling
     med automatisk styring

Køleanlæg, styring og automatik

Mange køkkener, restaurationer og butikker har ofte problemer med for megen varmeudvikling i rummet samt svære driftsvilkår for køleanlæggene. Vi kan tilbyde alt indenfor ombygninger og nye installationer, der er optimeret for kontinuerlig og økonomisk drift med tilhørende styring, automatik og evt. overvågning. Vi hjælper med at dimensionere løsninger udfra de krav og behov vores kunder har i krævende miljø'er.

Energi besparende
     køleskab, fryser, fryseskab og blæstkøler

Køleskabe, Fryseskabe og blæstkølere

Vi kan tilbyde både enkelte, dobbelte og roll-in skabe for køl og frys samt flere forskellige størrelser af blæstkølere.

Køledisk til
     produktions køkken og restaurationsbranchen

Kølediske, brønde m.v.

Hvad enten det drejer sig om kølediske og brønde til køkkener og kantiner, eller hele løsninger til butikker kan vi gennem en bred portofølge levere dette til vores kunder. Som noget nyt kan vi også tilbyde kølediske, som også indeholder en lille integreret blæstkøler.

isterningsmaskine og drikkevandskøler

Isterningsmaskiner og drikkevandskølere

Vi leverer og opsætter isterningsmaskiner i alle størrelser og drikkevandskølere hvad enten det er indbygget inde i skab med hane i bordplade eller stående som en stand-alone unit. Efterfølgende tilbyder vi periodisk service og afkalkning for at sikre holdbarhed og hygiejne i forbindelse med daglig anvendelse.