LMT Køling er en certificeret kølevirksomhed, som leverer professionelle løsninger indenfor erhverv og industri. Vi rådgiver vores kunder til at vælge de bedste løsninger med fokus på kvalitet og energibesparelser i de investeringer der foretages.

Virksomheden har over 30 års erfaring indenfor branchen, dette har gennem tæt samarbejde med kunden udviklet vores renommé, som kvalitetsbevidst køleleverandør, der kender til kundernes behov.

Professionel rådgivning til erhverv
udføre både service og eftersyn på dine installationer

Rådgivning

Projektering

Ved service, ombygning eller nye installationer hjælper vi vores kunder med at vælge den rigtige type løsning. Ud fra de konkrete behov og budget rådgiver vi for at sikre det bedste resultat ud fra et drifts- og energimæssigt perspektiv.

Ved optimering af et eksisterende eller nyt system sikrer vi gennem projektering, at valg af produkter og komponenter, dimensionering af maskinanlæg og opbygning ender med et holdbart anlæg af høj kvalitet.

Kvalitet af produkter og udførelse af høj kvalitet er vigtigt for os. Vores mål er at kunderne er tilfredse med det system der er aftalt, installeret og afleveret. Vi monterer alt fra et kompressor anlæg til komplette systemer indenfor klima samt køl & Frys.

Vores køleservice er af DanCert ISO 9001 certificeret, som krævet af Arbejdstilsynet (AT Bek. 100, bilag 7). Vi foretager både lovpligtige og almindelige eftersyn af alle typer anlæg. Serviceopgaver prioriteres således, at der ydes en hurtig og effektiv service.

Service

Montage

LMT køling lægger en plan for dit projekt
LMT køling udføre montage af nye installationer